Sevgili meslektaşlar,
Biraz önce yönetim kurulu toplantısından çıktık. Dernek olarak yeniden yapılanma sürecindeyiz. " ŞUBE İSTİYORUZ SATED ÇATISI ALTINDA BİRLİK OLALIM " gibi talepleri pek çok büyük ilimizden aldıkça Şubeleşme ve İl temsilcilikleri konusu son günlerde dernek olarak gündemimizde.
İstanbul,Ankara,Eskişehir,Denizli,Antalya,Balıkesir,Çanakkale gibi illerinden bu konuda yoğun istek alıyoruz.Daha sağlıklı bir yapılanma için yeni çalışmalarımız var. Bu şekilde diğer eksiklerimizi de giderebileceğimiz kanaatindeyiz. Sizler gibi yeni fikirleri ve önerileri olan,mesleği adına katkı sağlamaya çalışan kişileri aramızda görmekten her zaman mutluluk duyarız.Bulunduğunuz illerden önemli toplantılarımıza katılabilir tel,msn,e-mail üzerinden haberleşerek gelişmelerden haberdar olabiliriz. Web sayfasını canlandırarak daha etkin hale getirebiliriz.Pc ve internet hakkında bilgili kişilere
moderatörlük verebiliriz.Üyelik konusunda kararlı olan arkadaşlar bulundukları il için veya ilçe için
temsilci adayı olabilirler. Yıl başında yayınlanmaya başlayacak
dergimizde yayınlanmak üzere çalışmalara katılabilirsiniz.
Sağlık Platformu, Mesleki eğitim Toplantıları,Türk Tabibler Birliği ile ortak çalışmalar gibi pek çok yeni çalışmamız ve gelişmeler var. e mail zincirimize katılmak istediğinizi belirterek bunlardan daha fazla bilgilenebilirsiniz. Yeterli sayıda olmasakta yinede bir gurup kurduk, temsilcilik yerine
şube istiyoruz diyen arkadaşlarla yönetim kurulumuzun yetki verip görevlendireceği kurul üyelerimiz bir toplantı ve görüşme yapmaya ilinize veya ilçenize gelmesi için bir davetiniz yeterlidir.
Tüm bu konularda kişisel kararlarınızı alıp bizlere bilgi verirseniz daha sağlıklı ve net yanıt verebiliriz.İyi çalışmalar.Sevgi ve selamlar.Göksel
Not: İstek,dilek ve düşüncelerinizi bu foruma veya özel mesaj yolu ile
gokselg@mynet.com.tr adresine yazabilirsiniz. 505 756 41 04 den görüşebiliriz.