09 Eylül 2010, 21:25:26 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 2010 yılının sizlere sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederiz. SATED Yönetim Kurulu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: TEKNİKERLER FEDERASYONU KURULMUŞTUR  (Okunma Sayısı 1227 defa)
tekfed
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 09 Haziran 2009, 15:09:21 »

Tekniker Meslektaşların
mesleki, sosyal, hak ve hukukunu savunmak, Görev, yetki ve sorumluluklarının kanuni teminat altına alınması, Ülke düzeyinde etkinliklerde bulunmak için…

Birlik ve beraberlik amacıyla Tekniker derneklerinin bir araya gelmesiyle Teknikerler Federasyonunu Kurmuş bulunmaktayız.

-Bu güne kadar kanunlar çerçevesinde Görev, yetki ve sorumluluklarımızı göz ardı edildi.
-Sesimizi Federasyon sayesinde daha güçlü ve daha net bir şekilde çıkaracağız.

Daha iyi bir gelecek için
Birlik ve beraberlik için
Teknikerlik Mesleğini hak ettiği yere getirmek için
Tekniker Odaları Birliğinin kuruluş için

Artık Teknikerler sahipsiz değil
TEKNİKERLER FEDERASYONU

iletişim
tel: 0342 215 06 43
fax: 0342 215 06 45
web:www.teknikerler.org.tr
email: info@teknikerler.org.tr
adres: gazimuhtarpşa bul. kalyon iş merkezi no:5/39
Şehitkamil/Gaziantep
ahmet
Administrator
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2009, 23:29:05 »

teknikerlik mesleği adına çok önemli bir adımı atmış olduğunuz için sizleri tebrik ederim.

umarım yakın bir zaman içerisinde sağlık teknikerleri  federasyonumuz olur.
TeknikerX
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2009, 12:27:16 »

Sayın: Ahmet Bey ve TEKNİKER Meslektaşlarım,

Yukarıda bahse konu olan Federasyon neden ve kimler tarafından hangi amaçla kurulmuştur?
Gaziantepte yöresel olarak kurulan bir kaç dernek ile federasyon adını almak ile ne yapılabilir?Biliyorsunuzdur ki son dernekler yasaları ile Federasyon kurmak çok kolay olmuş ve kuranlara hiç bir fayda ve yararı yoktur.Yani 5 köy derneği kurup üstünede bir federasyon kurabilirsiniz.
Kaldıki sözde kurulan federasyon dernekleri yıllar önce ankarada kurulmuş ve tek çatı altında toplanmak ve birlik , beraberlik sağlamak için kapatılmış ve Teknikerler Birliği kurulmuştur.Yeniden bu dernekleri kurarak acaba bizleri parçalamak mı istiyorlar.Kurulan dernekelrin adı var ne adres telefonları var nede yönetim kurulları var yani bu dernekler çanta dernekler oluyor?
Bir ve güçlü olmak istiyor isek tüm güçlerimizi, en faal ve üye potansiyeli en çok olan genel merkezi Ankarada bulunan Teknikerler Birliği çatısı altında birleştirmeli ve haklı mücadelemize buradan devam etmeliyiz.
Saygılarımla...
msarıkaya
Administrator
Yeni Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2009, 15:19:44 »

Ülkemizde sağlık alanı dışında da bir çok Tekniker derneğinin, birliğininin faaliyet gösterdiğini, bazılarının mesleki haklarını aramak için mücadele gösterdiğini, bazılarının da lokal açıp kağıt oynamak için birliktelik kurduklarını hepimiz biliyoruz...
 Ama benim düşüncem bugüne kadar SATED 'in izlediği yolu izlemelerini tavsiye ederim.  Önemli olan ben dernek kurdum, oda kurdum, federasyon kurdum... gelin siz de katılın tavrından çok, ülkemizde bu güne kadar az ya da çok faaliyet göstermiş ilgili tüm mesleki kuruluşlarına ulaşarak (hemen hepsine int. sitelerinden ulaşılabilir) siyasi görüş, mesleki branş gözetmeksizin, kişisel hırs ve beklentilerimizden uzak bir tavır ve davranış sergileyerek herkesi bir araya getirip ortak kararlar alabilme becerisini ve başarısını sağlamak ve  sonuca gitmektir... Bunun dışında yapılan tüm çalışmaların sonu gelmeyecek, bu durum da en çok bizleri yönetenlerin işine gelecektir... Saygılarımla..
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2009, 08:24:48 Gönderen: msarıkaya » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Design by 7dana.com Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC