09 Eylül 2010, 21:03:06 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 2010 yılının sizlere sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederiz. SATED Yönetim Kurulu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: YILBAŞI YEMEĞİ  (Okunma Sayısı 575 defa)
göksel
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« : 15 Aralık 2008, 21:56:34 »

KONUNUN GERÇEK YERİ BURASI DİYE DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN  TEKRAR BURAYA ALDIM.
Aynı mesajı iki kez okuyanların  Kızgın bakışlarının  Sırıtan dönüşmesi dileğimle...

Arkadaşlar,
SATED olarak Bursa'da mütevazi bir yılbaşı yemeği hazırlıkları sürmektedir.Eğer hala bu yılbaşı ne yapacağız diye düşünüyorsanız, yeni yıla birlikte girelim diyorum.
Malum hepimiz ücretli çalışanlarız.Fiyatların çok uçuk olduğu günümüz koşullarında iyi bir organizasyonla biz bize eğlenip hoşca vakit geçirebiliriz. ( menü yaklaşık 30 ytl civarında tutulmaya çalışılıyor). Ayrıntılar belli olunca açıklanacaktır.
Bu açıklamalar ışığında istekli üyelerin ve meslektaşlarımızın isimlerini 20 Aralık Cumartesi gününe kadar bildirmeleri gerekmektedir. ( Derneğe tel.veya foruma yazarak)
semptom
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2008, 14:04:42 »

Süper düşünce ,hem tanışır,yemeğimizi yeriz,hemde uzun zamandır eğlenememiştik yılbaşında onu değerlendiririz.
Müzik nasıl olacak ? Menü ne zaman açıklanacak ? Ama hiç önemli değil bunlar düşünülmüştür mutlaka.Beni unutmadan listeye yazın lütfen özelden de mesaj atıyorum hemen  zaten.
göksel
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2008, 21:44:47 »

Umarım bir aksilik olmaz da gerçekleştirilir.
Sated bşk'nımız  Ahmet söz verdi.Gitarı ile canlı müzik yapacak. (bol alkış istiyor yanlız  Kahkaha ) Bunun yanı sıra bu gibi yeteneği olan meslektaşlarımıza olanak sağlanacak. Malum pc devrindeyiz.Günün sevilen parçaları ve istekler değerlendirilecek. Bir DJ arkadaşımız gecede yer alacak.Müzik ve ses sistemi problemi yok yani. Menünün yılbaşına yakışır ama kimseyide üzmeyecek şekilde olmasına özen gösterilecek.Çünkü hepimizin bütçesi belli.Toplam maliyetin kişi başı 30 YTL yi aşmamasına özen gösteriliyor.
İsimler yazdırıldıktan sonra yemek firması ile konuşulup fixmenü açıklanacak.Kesin liste ondan sonra yapılacak,ödemeler de en son toplanacak.
Sadece bizim bölümden  15 kişi katılmak istiyor.
Umarım eğlenceli ve hoş bir gece yaşar, 2009 a mutlu gireriz.
göksel
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2008, 23:01:04 »

Bugün Dernek  Bşk'nımız  Ahmet  ile görüştüm;aşağıdaki mesajı iletti.Menü gayet güzel hazırlanmış , gece çorbasını da ekledik mi (tabiki fiyata eklemeden  Sırıtan ) mükemmel. Bu dönemde güzel bir mekanda,seçkin bir ortamda 25 Ytl ile bir yılbaşını karşılamak ( küçük çocuklarımıza menü alınmazsa fiyatlar çocuklu aileler için toplam maliyet daha makul olur)imkansızı başarmaktır.Teşekkürler çabaların için başkan.

Hemen isteklilerin  listesini hazırlayalım ki ( bize ayrılan masa sayısı belirli çünkü ) rezervasyon sorunu ile meslektaşlarımız karşılaşmasın.

sevgili arkadaşlarım,
yeni yıl için neden birlikte olmuyoruz? beraber eğlenerek yeni yıla
gireriz şeklinde bir teklif göksel beyden geldi.

bende araştırdım, ucuz nezih ve kendimizi eğlendireceğimiz bir yer buldum.

ONKO-DAY'a ait bir park içinde kafe var.

Onlar orada olacaklarmış yeni yıl akşamı. Bizde katılabilirmiyiz
dediğimde çok memnun oldular.

Bir yemek şirketini arayıp o akşam için menü ve fiat aldık.

Bu arada ben gitarımı getireceğim. Göksel beyde Pc ve 5+1 ses sistemiyle
Müzik problemini çözecek.Mustafa bey ve Bora beylerde bağlama ve bendirleriyle katılırsabizlere bu gece unutulmaz olur.O akşam için herhangi bir program yapmadı iseniz;
Gelin beraber olalım.

Menü şöyle

12 çeşit meze
kestaneli hindi ve iç pilavı
avcı böreği
cevizli kabak tatlısı

fiyatı 25 ytl

diğer içecekler kendinize ait.Herkes kendi içeceğini rahatça getirebilir. ( kim ne içecekse  Göz kırpan )

cevaplarınızı iletebilir misiniz.
göksel
Aktif Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2008, 20:05:25 »

28 ARALIK 2008  saat 17.00 itibarıyla rezervasyon kaydı alınmayacaktır.
İlgi gösteren/göstermeyen herkese teşekkürler.

Özelden mesaj yazıp isim bildirenlere her ayrıntı mesajla bildirilecektir.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2008, 20:07:59 Gönderen: göksel » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Design by 7dana.com Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC