09 Eylül 2010, 21:21:33 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: 2010 yılının sizlere sağlık, mutluluk, huzur getirmesini temenni ederiz. SATED Yönetim Kurulu
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: anestezi Teknisyeni NE Demek ? bizler ne işe yararız  (Okunma Sayısı 822 defa)
Bugrax
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 29 Mart 2008, 00:02:02 »

biri Beni Aydınlatsın Ben Gereksiz yere sorumluluk alan hastaları uyutup uyandıran bir insanmıyım? Yoksa ayak işleri mi yapıyorum birileri bişileri götürüyor.. Yeri Geldimi Kral yeri Geldimi Kralcı gösteriliyoruz.. Ben hiç bir Şey anlamadım biri Bana Açıklasın ..
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008, 14:03:32 Gönderen: ahmet » Logged
ogul20
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2008, 15:28:08 »

YA İŞTE KENDİN SÖLEMİŞSİN AYAKÇIYIZ  İŞTE BİRDE SEN YANLIZ ÇALIŞIYOSUN ANLADIĞIM ÜZERE NE BU SORUMLULUK BUKADAR ŞEYİ NİYE ÜSLENİYOSUNUZ BİLİYORUM BİR ÇOK UZMANDAN DAHA İYİYİZ AMA BU KADAR KENDİNİ ISPAT ETMENE GEREK YOKKİ. TABİ İŞLERİNE GELİNCE UZMANLARIN ELİ AYAĞISIN İŞLERİNE GELİNCE TEMİZLİKÇİ ANLADINMI.......
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008, 14:04:30 Gönderen: ahmet » Logged
proemi
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2008, 18:14:33 »

biri Beni Aydınlatsın Ben Gereksiz yere sorumluluk alan hastaları uyutup uyandıran bir insanmıyım? Yoksa ayak işleri mi yapıyorum birileri bişileri götürüyor.. Yeri Geldimi Kral yeri Geldimi Kralcı gösteriliyoruz.. Ben hiç bir Şey anlamadım biri Bana Açıklasın ..
..............haklısınız bence.Ama biraz sabır diyorum ben. Meslek odası kanunu şuan meclis alt komisyonunda görüşülmekte...Meslek odası kanunu mecliste onaylandıktan sonra ve biz anestezi teknisyen ve teknikerleri bir dernek kurduktan sonra tüm sorunların çözümleneceği kanısındayım.saygılarımla............
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008, 14:08:21 Gönderen: ahmet » Logged

mercan2317
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2008, 12:55:53 »

evet bir dernek gerçekten çok yararlı olacaktır sorunlarımızı nasıl çözeceğimizi bilmiyoruz birlik olursak belki bunu başarabiliriz
« Son Düzenleme: 17 Temmuz 2008, 14:05:13 Gönderen: ahmet » Logged
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Design by 7dana.com Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC